Antena 3 CNN Actualitate Spitalul de Urgenţă din Craiova, scena unui nou scandal. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

Spitalul de Urgenţă din Craiova, scena unui nou scandal. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

Spitalul de Urgenţă din Craiova, scena unui nou scandal. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor
Sursa foto: Foto: Antena3
11 Dec 2011   •   22:14

Spitalul de Urgenţă din Craiova ar trebui păzit permanent de mascaţi! Medicii de-acolo se trezesc mai mereu cu scandalagii pe cap. Aseară, la spital au ajuns 2 copiii şi părinţii lor cu arsuri multiple. Iar rudele au vrut cu orice preţ să-şi facă simţită prezenţa. Şi aproape că i-au împiedicat pe doctori să-şi facă datoria.

Cei câţiva poliţişti prezenţi aseară la Spitalul de Urgenţă din Craiova au făcut cu greu faţă celor 20 de rude adunate în faţa instituţiei. Oamenii susţin că aveau motive să facă scandal.

Patru persoane, printre care doi copii au ajuns la spital cu arsuri grave.

Incendiul a pornit de la soba la care se încălzea întreaga familie.

Copiii au fost transportaţi la Bucureşti. Rudele celor patru s-au îmbulzit şi în momentul în care şi-au văzut rudele pe targă. Medicii SMURD abia au răzbit prin mulţimea adunată. Părinţii copiilor au rămas internaţi la Craiova.

Nu e prima dată când se lasă cu scandal la spitalul din Craiova. De fiecare dată agenţii de pază nu fac faţă, iar medicii apelează la poliţişti.

 


×
Subiecte în articol: Spitalul de Urgenta Craiova mascati SMURD
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close