Antena 3 CNN Actualitate Sporuri uriașe pentru angajații din Parlament

Sporuri uriașe pentru angajații din Parlament

Sporuri uriașe pentru angajații din Parlament
Sursa foto: foto- Facebook
04 Apr 2018   •   11:47

Camera Deputaţilor a publicat listele salariilor şi sporurilor acordate după trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat. În timp ce mai multe categorii de bugetari se plâng că primesc mai puţini bani la salariu, nu acelaşi lucru îl pot spune angajaţii Camerei deputaţilor sau demnitari.

Secretarul general al Camerei Deputaţilor se bucură de cel mai mare spor pentru condiţii vătămătoare, peste 3000 de lei. Şi directorul general primeşte pe lângă salariul de bază încă 2300 de lei.

De spor pentru conditiţii vătămătoare de muncă beneficiază chiar şi bucătarii, cofetarii şi ospătarii. Sumele variază între 550 şi peste 700 de lei.

Camera Deputaţilor are angajaţi şi în funcţia de operator xerox, care la rândul lor primesc un spor în valoare de aproape 430 de lei. În timp ce ghidul pentru vizitele organizate primeşte nu mai puţin de 1000 de lei pentru condiţii vătămătoare de muncă.

Nici angajaţii birourilor parlamentare nu se pot plânge de banii pe care îi incasează lunar. Un consilier parlamentar are un salariu de bază de peste 7600 de lei, în timp ce un şef de cabinet câştigă 4300 de lei pe lună.

Parlamentarii au dreptul de a-şi angaja şofer, dar şi curier personal. Salariile lor sunt de 2200, respectiv 2300 de lei.

×
Subiecte în articol: sporuri parlament Camera Deputatilor
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close