Antena 3 CNN Actualitate SRI nu a ascultat telefoanele lui Şereş

SRI nu a ascultat telefoanele lui Şereş

SRI nu a ascultat telefoanele lui Şereş
27 Feb 2007   •   07:50

Directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, a fost prezent marţi în faţa comisiei de control a SRI, unde a declarat că serviciul pe care îl conduce nu a realizat nicio interceptare a telefoanelor demnitarilor români implicaţi în dosarul de spionaj economic. Cu alte cuvinte, SRI nu a ascultat telefoanele fostului ministru al Economiei, Codruţ Şereş, şi pe cel al lui Zsolt Nagy, Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei.

Printre subiectele care trebuiau dezbătute astăzi se numără rapoartele desecretizate despre privatizarea Petrom, precum şi un raport asupra situaţiei din Ţinutul Secuiesc. Radu Stroe a precizat că privatizarea Petrom va face subiectul unei discuţii care urmează să aibă loc săptămâna viitoare, iar raportul privind Ţinutul Secuiesc va fi dezbătut în jurul datei de 22 martie.

Ulterior, comisia SRI va trimite informarea despre Petrom către Comisia Specială a Senatului care anchetează privatizarea companiei petroliere. Raportul referitor la Ţinutul Secuiesc va fi trimis grupului PRM din Senat, deoarece a fost întocmit la cererea senatorului Gheorghe Funar.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close