Antena 3 CNN Actualitate Ştefan Bănică Jr., cercetat de poliţie, după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie

Ştefan Bănică Jr., cercetat de poliţie, după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie

Ştefan Bănică Jr., cercetat de poliţie, după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    10 Sep 2011   •   21:57

Ştefan Bănică Junior este cercetat de poliţie, după ce vineri seara a fost implicat într-un accident rutier minor. Maşina artistului a fost lovită din lateral, pe bulevardul Barbu Văcărescu din Capitală.

Bănică Jr. a declarat pentru cotidianul Click că nu s-a întâmplat nimic grav, ci a fost o ciocnire uşoară. Iniţial, cântăreţul a reuşit să ajungă la o înţelegere cu şoferiţa vinovată şi nu a fost nevoie de intervenţia Poliţiei. Ulterior însă, femeia s-a dus la spital şi a acuzat dureri.

"I-a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, deşi nu el a fost cel care a provocat accidentul. Artistul a fost implicat într-un accident pe bulevardul Barbu Văcărescu din Capitală", a precizat Ioana Stancu, purtător de cuvânt la Poliţia Rutieră a Capitalei.

Bănică Junior se afla la volanul autoturismului său, BMW X5 în valoare de 70.000 de euro. Impactul a fost destul de puternic, iar airbag-urile au sărit instant.

„Nu s-a întâmplat nimic grav, ci a fost o ciocnire uşoară. Cineva m-a lovit lateral, important e că suntem sănătoşi cu toţii", ne-a declarat în exclusivitate Ştefan Bănică Jr., aflat la ziua fetiţei sale, Violeta Ana.

 



×
Subiecte în articol: Stefan Banica jr cercetat accident rutier
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close