Antena 3 Actualitate Stenograme falsificate la DNA. Cum a fost reținut omul de afaceri Sorin Strutinsky

Stenograme falsificate la DNA. Cum a fost reținut omul de afaceri Sorin Strutinsky

de S.T.    |    19 Noi 2017   •   20:27
Stenograme falsificate la DNA. Cum a fost reținut omul de afaceri Sorin Strutinsky
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

Sorin Strutinsky a fost reținut de DNA, defilat în cătușe și apoi arestat preventiv în baza unor stenograme falsificate grosolan.

Iar acest lucru este stabilit de raportul expertului tehnic Laurențiu Scopelitis.

Iată falsurile din stenogramele DNA descoperite de expertul tehnic Laurențiu Scopelitis, fiind vorba despre transcrierea alor expresii decât cele rostite, de cuvinte adăugate sau de cuvinte lipsă:

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "pana mai facem si un hotel ca sa.", Sorin Strutinsky a rostit "pana mai facem si socoteli, ca sa."

- este adaugat in plus cuvantul "luat" in replica lui Sorin Strutinsky, replica reala fiind "Da, am"

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "Cine mai da acum? Astept sa se bucure si si dup-aia, nu?", Sorin Strutinsky a rostit "Cine mai merge acum? Astepti sa se publice si dup-aia, nu?"

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "S-ar putea sa-ti para rau. Nu stiu", Sorin Strutinsky a rostit "S-ar putea sa nu poata. Nu stiu"

- in loc de expresia transcrisa in stenograme ".cinci sute de mii.", Sorin Strutinsky a rostit "deci sunt.."

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "Si le-am facut-o frumos", Sorin Strutinsky a rostit "Si-am facut-o frumos"

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "A adus, a dat o suta de mii", Sorin Strutinsky a rostit "ARGOS-ul a dat o suta de mii".

„S-a dorit inculparea mea cu orice motiv. Nu mai contează ce am spus. Raportul expertului vorbește nu numai de aceste falsificări de vorbe, ci de întreg lanțul de custodie al probei. Sunt intervenții numai pe ceea ce vorbesc eu”, a spus omul de afaceri Sorin Strutinsky duminică seară la Antena 3.

„Ce au făcut dânșii acolo e fals, fals informatic și a contribuit la declanșarea urmăririi penale în acest mod”, a adăugat el.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close