Antena 3 CNN Actualitate Stolojan şi SRI locuiesc sub acelaşi acoperiş

Stolojan şi SRI locuiesc sub acelaşi acoperiş

Stolojan şi SRI locuiesc sub acelaşi acoperiş
06 Mar 2007   •   23:00

Theodor Stolojan şi Serviciul Român de Informaţii. Ce legătură este între fostul consilier prezidenţial şi instituţie? Aparent... nici una. Practic, Stolojan îşi are sediul social al partidului pe care îl conduce în acelaşi spaţiu în care şi SRI are o proprietate. Ambele părţi spun că totul este doar pură coincidenţă. Sediul oficial al platformiştilor lui Theodor Stolojan este în Calea Victoriei - Numărul 100, în Apartamentul 16.

Oficial, pentru că, practic, partidul are sediul la Numărul 17, iar din Apartamentul 16, doar o cameră... Care în actele oficiale este chiar sediul PLD. Numai că sediul partidului lui Theodor Stolojan se află în acelaşi apartament în care şi Serviciul Român de Informaţii are o încăpere. Asta reiese din răspunsul pe care SRI l-a dat la trei săptămâni de la solicitare.

"Apartamentul 16 este compus din 3 garsoniere cu administrare separată şi dependinţe comune. SRI deţine o proprietate, din anul 2003, o garsonieră (cameră, plus cota-parte din dependinţele comune) cu destinaţia locuinţă de serviciu", a transmis SRI. Preşedintele PLD, Theodor Stolojan, nu a vrut să facă niciun comentariu legat de vecinii lui de la SRI.

Antena 3

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close