Antena 3 CNN Actualitate Studente în ţară, vedete "cu pretenţii" în bordelurile din Elveţia

Studente în ţară, vedete "cu pretenţii" în bordelurile din Elveţia

Studente în ţară, vedete "cu pretenţii" în bordelurile din Elveţia
Sursa foto: Foto: femina-elisa.blogspot.com
03 Noi 2012   •   23:34

Româncele cu diplomă au devenit vedetele caselor de toleranţă din Elveţia. În ţară sunt studente la matematică şi ştiinţe economice, peste hotare, dame de companie. Iar afacerile patronilor lor prosperă. Chiar dacă, spun ei, au câteva minusuri. Fetele educate, au şi pretenţii pe măsură.

Într-o clădire cu aspect de bloc bucureştean uşor reabilitat multe dintre prostituatele din Elveţia trăiesc parcă în "raiul" de pe Pământ. Este un bordel cu acte în regulă, la graniţa cu Italia. Aici, fetele îşi văd nestingherite de ce ştiu mai bine.

Nu sunt puţine românce în "oferta" de la Bar Oceano. După ce ţara cantoanelor a înăsprit condiţiile de practicare a celei mai vechi profesii, nu prea mai au concurenţă. Au plecat braziliencele, favoritele patronilor şi ale clienţilor. Aveau meseria în sânge, spun ei. Româncele li se par mult mai pragmatice. Nu sunt sută la sută în slujba sexului. Au şi alte preocupări: sunt studente la matematică sau ştiinţe economice.

Sofiei i-a fost mai uşor să îşi ia licenţa decât să îşi facă debutul în stabilimentul elveţian. A reuşit chiar să rănească un client, dar spune că între timp a evoluat şi toţi bărbaţii pleacă de la ea mulţumiţi.

Mulţumiţi sunt şi vizitatorii Paulei. Serviciile româncei includ orice îşi doreşte clientul. Absolut orice, le-a spus Paula jurnaliştilor.


Cu toate acestea, patronii nu sunt prea încântaţi de românce. Spun că sunt pretenţioase fac fiţe şi uneori se poartă urât cu clienţii. Cu toate acestea, dacă românce nu ar fi, nici de afacerea lor n-ar mai merge.




×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close