x close

Subiect și Predicat. Părintele Francisc Doboș, despre venirea Papei în România: „E un dar deosebit”

12 Mai 2019   •   16:13
Subiect și Predicat. Părintele Francisc Doboș, despre venirea Papei în România: „E un dar deosebit”

Purtătorul de cuvânt al Arhidiecezei Romano-Catolice din București, părintele Francisc Doboș, e explicat de ce e ar trebui să fie atât de importantă pentru toți venirea Papei în România. 

„Când vine Papa are această denumire de vizită apostolică, face referire la apostoli, la cei care au transmis credința care întăresc credința, care fac legătura spirituală a Bisericii cu Hristos. Vine în întâmpinare, cunoaște problemele ca să poată ști ce să transmită poporului lui Dumnezeu. Chiar dacă știe ce are de transmis, este cunoașterea fizică, este vorbitul la inimă. El face vizite apostolice, este urmașul Sfântului Petru și vizitează comunitățile catolice de pe întreg mapamondul. Acum ne-a ales pe noi. E o perioadă extrem de intensă. Cele trei zile pe care le petrece în România sunt un dar deosebit”, a spus părintele Francisc Doboș la „Subiect și Predicat”. 

Papa Francisc face o călătorie apostolică în România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019 (vineri, sâmbătă și duminică), la București, Iași, Șumuleu-Ciuc și Blaj.

Citeşte mai multe despre:

papa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati