Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv. Cine controlează din umbră mișcarea #rezist. Dezvăluirile lui Paul Hitter

Subiectiv. Cine controlează din umbră mișcarea #rezist. Dezvăluirile lui Paul Hitter

Subiectiv. Cine controlează din umbră mișcarea #rezist. Dezvăluirile lui Paul Hitter
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Dec 2017   •   20:26

”Pe data de 2 decembrie 2017, un batran a fost batut de un protestatar #Rezist. Sandu Matei, l-a urmarit pe batran filmandu-l, a urmat un schimb de replici dure, batranul continuandu-si drumul, intr-un final, exasperat acesta il loveste pe protestatar cu un ghiozdan in telefonul cu care il filma. Revolutionarul #Rezist, il loveste cu un box pe batran.

Sandi, revolutionarul penal, care vrea sa dea jos Guvernul de sic! – penali, care se pozeaza cu pistoale si ne ameninta copiii, Sandi care da cu boxul in batrani, Sandi care are permis de intrare in parlament, in fine, Sandi simbolul perfect pentru miscarea #rezist.

Jandarmii, nici macar ei, nu mai au curaj sa ii opreasca pe acesti “protestatari”. Nu au curaj sau nu au ordin? Cel mai probabil, pana si Jandarmeria a fost penetrata. Cum este posibil ca un om pe care il pun jos sa il incatuseze, sa scape , si sa fie arestat dupa o ora? Se pare ca le este frica. Dar daca le este frica, de ce anume le este frica? Pai, le este frica probabil de o grupare de guerilla. Caci asta a ajuns miscarea #rezist. O grupare de guerilla. Baietilor li s-a urcat la cap. Au bani- fonduri europene, acoperire- UMDIGI24, Dilema Veche, VICE, Casa Jurnalistului, spate, ooo, da, mai ales spate. La categoria “spate” intra: Klaus Iohannis, PNL, USR, GDS…si multi multi altii”.

Textul de mai sus este un fragment dintr-o postare mai amplă a artistului Paul Hitter, pe blog, AICI.

Paul Hitter vorbește în cunoștință de cauză. A fost apropiat organizațiilor și persoanelor care organizează protestele în România. Nu doar cele de acum, ci și cele din februarie, cele din 2013 pentru Roșia Montană și așa mai departe. A pus întrebări, și-a pus întrebări și nu i-au plăcut de fiecare dată răspunsurile pe care le-a primit.

Paul Hitter a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu, la ”Subiectiv”, acolo unde a explicat cine, cum și de ce organizează toate aceste mișcări de stradă.

”Nu putem vorbi de proteste spontane, ele sunt foarte bine organizate. În primă fază încearcă să se poziționeze neutru, dar mereu sfârșim cu o schimbare de guvern. În 2014 am primit și amenințări că nu mă situam de partea domnului Iohannis (...) Această gherilă din stradă, sper să nu se meargă pe modelul Ucraina, pentru că modul de a gândi este foarte apropiat” spune Paul Hitter.

Despre Florin Bădiță, cel din spatele paginii de Facebook ”Corupția ucide”: ”Cred că este o fațadă. Cristian Neagoe, domnul Bumbeș, au devenit cunoscuți și odată cu intrarea USR în Parlament era nevoie de o față mai umană, pentru că se știa că dânșii sunt cam violenți”

×
Parteneri
Horoscop 7 decembrie 2023. Vărsătorii fac rost de bani
x close