Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Cine sunt contestatarii lui Liviu Dragnea, de la Înalta Curte

Subiectiv: Cine sunt contestatarii lui Liviu Dragnea, de la Înalta Curte

Subiectiv: Cine sunt contestatarii lui Liviu Dragnea, de la Înalta Curte
08 Oct 2017   •   20:57

Răzvan Dumitrescu a dezvăluit, la Subiectiv, de la Antena 3, cine au fost, de fapt, contestatarii lui Liviu Dragnea de la Înalta Curte, din 3 octombrie.

Un scandal a izbucnit, la ÎCCJ, între susţinătorii lui Liviu Dragnea şi un mic grup de protestatari, după terminarea procesului în care preşedintele PSD este judecat pentru instigare la abuz în serviciu. 

În urma acestui scandal, jurnalistul Mălin Bot a reclamat faptul că un bărbat l-a lovit.

”Ați văzut niște figuri în stânga și în dreapta lui Mălin Bot, încercuite. (...) Oamenii aceștia se descriu singuri, pe paginile de Facebook. Domnul Bogdan Stan este omul cu cătușele, este cel care a reușit să-i pună în față cătușele lui Dragnea. În partea cealaltă este domnul Sandi Matei. Așa se recomandă dânșii pe Facebook”, a spus Răzvan Dumitrescu, la Antena 3, prezentând câteva dintre postările controversate ale celor doi bărbați.

Invitat în platoul emisiunii, deputatul PSD Liviu Pleșoianu a relatat un scurt episod care l-a făcut să înțeleagă agresivitatea lui Mălin Bot.

”În ceea ce-l privește pe Mălin Bot, eu, agresivitatea acestui pseudojurnalist am simțit-o pe propria piele, când am fost în față la DNA. Știți ce făcea? Venea cu telefonul mobil, mi-l punea la 3-4 cm de față și spunea: Nu veniți spre mine, nu veniți spre mine! Vă rog, păstrați distanța. Este o persoană care incită, care instigă, probabil aștepta să-mi ies din pepeni ca apoi să se auto-victimizeze. Domnul Mălin Bot și-a adus acești oameni, dovadă fiind faptul că au filmări și poze de acum câteva săptămâni, puse pe Facebook”, a spus Liviu Pleșoianu, la Antena 3.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close