Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Reacţia lui Traian Băsescu la reţinerea fostului său consilier prezidenţial, Gabriel Berca

Subiectiv: Reacţia lui Traian Băsescu la reţinerea fostului său consilier prezidenţial, Gabriel Berca

Subiectiv: Reacţia lui Traian Băsescu la reţinerea fostului său consilier prezidenţial, Gabriel Berca
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Iul 2015   •   20:24

Răzvan Dumitrescu a prezentat, în ediţia de joi a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", reacţia fostului preşedinte Traian Băsescu la decizia DNA de a-l reţine pe fostul său consilier, Gabriel Berca.

"Pe cuvânt? Bine!", a fost reacţia lui Traian Băsescu, întrebat de jurnalişti ce părere are despre reţinerea fostului său consilier prezidenţial.

În plus, Băsescu a refuzat să comenteze faptul că liderul PMP, Eugen Tomac, este acuzat de abuz în serviciu într-un dosar deschis la Parchetul General.

"Eu înca nu sunt membru al acestui partid, sunt partenerul lor", a fost tot ceea ce a spus Băsescu.

Invitat în emisiune, Răzvan Savaliuc, senior editor Lumea justiţiei, a afirmat că Traian Băsescu a reuşit "să îşi aranjeze ploile" după ce şi-a terminat mandatul în aşa fel încât să nu fie deranjat de procurori.

"Ştie că e la adăpost", a spus Savaliuc, la Antena 3.

Gabriel Berca, fost consilier prezidenţial şi fost ministru al Internelor, a fost pus sub învinuire în dosarul în care fostul deputat Mihai Banu a fost arestat în urmă cu două săptămâni, ambii fiind acuzaţi că şi-au traficat influenţa pentru a ajuta un om de afaceri care avea contract cu o primărie.

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close