Antena 3 CNN Actualitate Sudul ţării pare un loc blestemat. La umbră vor fi aproape 40 de grade. Vezi prognoza pentru următoarele două săptămâni

Sudul ţării pare un loc blestemat. La umbră vor fi aproape 40 de grade. Vezi prognoza pentru următoarele două săptămâni

Sudul ţării pare un loc blestemat. La umbră vor fi aproape 40 de grade. Vezi prognoza pentru următoarele două săptămâni
Sursa foto: Foto: Mediafax/ Octav Ganea
de O.P.    |    11 Iul 2012   •   05:56

Vor mai scădea temperaturile cu un grad, două în următoarele zile, dar de căldurile sufocante tot nu scăpăm. O arată prognoza pe două săptămâni făcută pe baza estimărilor de la Centrul european meteo de la Reading, Anglia.

În următoarele două săptămâni vremea va fi extrem de caldă, chiar caniculară în unele zone. Temperaturile maxime vor ajunge, în medie, la 34-35 de grade, iar cele minime la 18 grade Celsius. De mâine şi până duminică, în sudul ţării va fi cel mai cald. Temperaturi, la umbră, de aproape 38 de grade.

În Ardeal şi nordul Moldovei va fi ceva mai răcoare, iar în jumătatea de nord a ţării sunt aşteptate precipitaţii. Vorbim despre ploi torentiale, vijelii si chiar grindină. 

De luni, cel puţin teoretic, temperaturile ar trebui să fie cele normale pentru această perioadă: 27 - 33 de grade Celsius. Ploi slabe ar putea să cadă şi în sud.

Însă, de pe 20 iulie se întoarce canicula. În toată această perioadă vom avea ploi puţine, iar cele mai mari şanse de precipitaţii sunt în intervalul 15-17 iulie.





×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close