Antena 3 Actualitate Suma de bani uriașă strânsă de un buzoian în timp ce se afla la închisoare

Suma de bani uriașă strânsă de un buzoian în timp ce se afla la închisoare

22 Noi 2017   •   23:04
Suma de bani uriașă strânsă de un buzoian în timp ce se afla la închisoare

În timp ce se afla în spatele gratiilor, un buzoian şi-a clădit o adevărată afacere din specularea naivităţii oamenilor.

Prin metoda ”accidentul”, a păcălit cinci persoane pe care le-a determinat să plătească sume foarte mari. Şarlatanul are 31 de ani, se numeşte George Iulian Dragu şi este din Pogoanele, potrivit Adevărul.

În timp ce se afla în penitenciarul Slobozia, buzoianul suna la întâmplare pe diverse telefoane mobile pretinzând a fi fiu, ginere sau nepot al acestora, că a fost implicat într-un accident şi că are nevoie de bani. Îşi schimba apoi vocea şi se dădea drept avocat, solicitându-le victimelor bani pentru a le scăpa ruda de răspunderea penală.

Individul a reuşit să păcălească cinci brăileni care i-au trimis sume între 4.500 şi 11.000 de lei, sume care au fost ridicate de cunoscuţi de ai săi şi cheltuite pentru alimente şi ţigări pentru cel aflat în penitenciar.

Procurorii brăileni au dispus acum trimiterea în judecată a acestuia.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close