Antena 3 CNN Actualitate Sute de kilograme de carne ALTERATĂ la vânzare într-un depozit din Bacău

Sute de kilograme de carne ALTERATĂ la vânzare într-un depozit din Bacău

Sute de kilograme de carne ALTERATĂ la vânzare într-un depozit din Bacău
17 Mar 2014   •   19:56

Comisarii pentru Protecţia Consumatorilor Bacău au găsit la vânzare peste 340 de kilograme de carne alterată, într-un depozit en-gros din municipiul Bacău, fiind vorba despre un punct de lucru al firmei din Iaşi unde au fost descoperite 13,6 tone de aripi expirate.
   
Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Bacău a descoperit, în urma unei acţiuni comune cu procurorii de la Crimă Organizată, o cantitate de 345 de kilograme de produse alterate din carne care se aflau la vânzare într-un depozit en-gros din municipiul Bacău, transmite MEDIAFAX.
   
Potrivit comisarilor, depozitul unde a fost găsită marfa cu modificări organoleptice aparţine aceleiaşi societăţi din judeţul Iaşi unde comisarii Protecţiei Consumatorilor au găsit săptămâna trecută 13,6 tone de aripi expirate.

Pe lângă retragerea definitivă de la vânzare a cărnii alterate, comisarii Protecţiei Consumatorilor Bacău au amendat firma unde au fost descoperite produsele neconforme cu suma de 10.000 de lei.
   
Aproape 230 de tone de carne şi produse din carne, între care şi marfă expirată din noiembrie 2013, au fost retrase în urma controalelor făcute săptămâna trecută de inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a anunţat ºeful interimar al instituþiei, Marius Dunca.
   
Potrivit lui Dunca, 129 de tone au fost retrase definitiv, iar alte 100 au fost oprite temporar de la comercializare, în urma controalelor la depozite din Bucureşti şi din judeţele Iaşi, Bistriţa-Năsăud şi Cluj.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close