Antena 3 CNN Actualitate Sute de români se gândesc cu groază la asta. Unde va costa întreţinerea 400 de lei pentru o garsonieră

Sute de români se gândesc cu groază la asta. Unde va costa întreţinerea 400 de lei pentru o garsonieră

Sute de români se gândesc cu groază la asta. Unde va costa întreţinerea 400 de lei pentru o garsonieră
de O.P.    |    04 Oct 2012   •   05:41
Iarna aduce facturi mai mari la întreţinere în aproape toată ţara. Scumpirea era previzibilă din moment ce preţul gazului s-a scumpit deja cu 5% de lună trecută.

 În unele oraşe oamenii vor plăti şi cu 15% mai mult pentru încălzirea apartamentelor. În schimb, autorităţile spun că sunt oraşe unde facturile vor fi la fel ca cele de iarna trecută. 

Dacă anul trecut preţul gigacaloriei propulsa Bradul în fruntea oraşelor cu cele mai mari facturi, situaţia nu e prea diferită nici anul acesta, când preţul gigacaloriei a crescut la 305 lei.

Oamenii se plâng că întreţinerea apartamentelor pe timp de iarnă este prea scumpă pentru câştigurile lor.

La Miercurea Ciuc, preţul gigacaloriei ar putea ajunge în această iarnă pînă la 335 de lei. Mulţi localnici preferă să se debranşeze, decît să plătească pînă la 450 de lei încălzirea pentru 2 camere.

Iarna trecută au fost şi locatari care au plătit facturi de 400 de lei pentru o garsonieră. De teama scumpirilor tremură şi locuitorii din Braşov.

În Buzău, preţul gigacaloriei, de 185 lei, este acelaşi de 6 ani. Facturile oamenilor nu vor creşte până în luna ianuarie, atunci când furnizorii vor majora preţul din cauza scumpirilor care se anunţă.

 Cele mai scumpe facturi la încălzire vor veni în Bucureştri, Braşov şi Miercurea Ciuc. Un pic mai ieftin vor scăpa cei din Târgu Mureş şi Cluj.






×
Subiecte în articol: intretinere
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close