Antena 3 CNN Actualitate Swoboda: Am auzit la Bruxelles zvonul că PNL ar dori să schimbe FAMILIA POLITICĂ europeană

Swoboda: Am auzit la Bruxelles zvonul că PNL ar dori să schimbe FAMILIA POLITICĂ europeană

Swoboda: Am auzit la Bruxelles zvonul că PNL ar dori să schimbe FAMILIA POLITICĂ europeană
Sursa foto: Foto captura Antena 3
16 Feb 2014   •   21:42

Liderul grupului S&D din PE, Hannes Swoboda, a comentat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", informaţia potrivit căreia Partidul Naţional Liberal (PNL) ar intenţiona să părăsească familia politică a liberalilor europeni (ALDE), în favoarea Partidului Popular European (PPE), din care face parte PDL şi Traian Băsescu.

"Am auzit acest zvon, la Bruxelles, în Parlamentul European. Mi se pare ciudat. Nu poţi să te muţi dintr-o familie politică în alta, în funcţie de cine îţi oferă favoruri. E ca şi cum ai intra într-o familie şi te-ai căsători cu cineva, pentru că acolo e mâncare bună, şi apoi te-ai muta în altă familie şi te-ai căsători cu altcineva, pentru că acolo e mâncare şi mai bună", a afirmat Hannes Swoboda, la Antena 3.

"Sunt foarte mirat că există partide care ar face aşa ceva. (...) Mă bucur că social-democraţii de aici, din România (PSD - n.r.) au idei foarte clare şi nu se uită în jur, să vadă cine oferă mai mult", a mai spus politicianul, care a mai arătat că PNL nu va avea de câştigat dacă iese de la guvernare.

×
Subiecte în articol: Hannes Swoboda ALDE PPE Crin Antonescu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close