Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 19 ani a vrut să se sinucidă şi a provocat un accident grav în Lugoj, Timiş. Patru persoane, printre care şi un copil, au fost rănite

Un tânăr de 19 ani a vrut să se sinucidă şi a provocat un accident grav în Lugoj, Timiş. Patru persoane, printre care şi un copil, au fost rănite

Un tânăr de 19 ani care ar fi lăsat acasă un bilet de adio a fost implicat în această seară într-un accident grav produs pe centura orașului Lugoj, județul Timiș. Patru persoane printre care şi un copil au fost răniţi.

Un tânăr de 19 ani a vrut să se sinucidă şi a provocat un accident grav în Lugoj, Timiş. Patru persoane, printre care şi un copil, au fost rănite
Sursa foto: lugojinfo.ro
de Claudia Popovici    |    24 Ian 2022   •   21:10

Potrivit IPJ Timiș, un tânăr de 19 ani care conducea pe DN 6-Centura Lugojului, la intersecția cu A6 a intrat în coliziune față-spate cu o mașină condusă de o femeie de 46 de ani, care circula în aceeași direcție de deplasare.

În urma impactului, cele două mașini s-au răsturnat în afara drumului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului, cei doi șoferi, dar și doi pasageri din mașina condusă de femeie, o fată de 10 ani și un bărbat de 45 de ani.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că tânărul de 19 ani implicat în accident lăsase acasă un bilet de adio în care spunea ca vrea să își ia viaţa pentru că vrea să ajungă la Sf Anton de Padova şi nu poate.

Potrivit presei locale tânărul este bolnav şi se afla sub tratament de specialitate. Primele investigații medicale indică faptul că fetiţa de 10 ani este cel mai grav rănită. Polițiștii au extins cercetările.

 

×
Subiecte în articol: Lugoj bilet
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close