Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Buzău a stat 15 ore pe casă și a amenințat că se sinucide, după ce a suferit o dramă

Un tânăr din Buzău a stat 15 ore pe casă și a amenințat că se sinucide, după ce a suferit o dramă

Un tânăr de 34 de ani din satul Pietrosu, județul Buzău, a stat 15 ore pe acoperișul casei și a amenințat că se va sinucide, autoritățile fiind nevoite să întrerupă curentul electric în zonă, după ce a suferit o dramă greu de imaginat.

Un tânăr din Buzău a stat 15 ore pe casă și a amenințat că se sinucide, după ce a suferit o dramă
Sursa foto: stiridebuzau.ro
de Alin Tarnovschi    |    14 Aug 2020   •   08:30

Gigel, tânărul care a pus pe jar Poliția și Ambulanța, nu se află la prima tentativă de sinucidere. În urmă cu câteva săptămâni, același tânăr a stat 24 de ore pe acoperișul casei.

Ieri dimineață, tânărul s-a urcat pe casă și a amenințat că se va arunca în gol. Mama acestuia, dar și vecinii, au sunat la numărul unic de urgență 112 și au cerut ajutor.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, un echipaj al Ambulanței, dar și pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău. Autoritățile au întrerupt energia electrică în zonă pentru că exista pericolul ca tânărul să se electrocuteze.

Mama tânărului dar și polițiștii și pomperii au încercat ore în șir să negocieze cu Gigel pentru a-l convinge să renunțe la forma de protest. Totul s-a încheiat după 15 ore, atunci când tânărul a coborât de pe casă și a fost dus la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca.

Potrivit unor surse citate de stiridebuzau.ro, tânărul nu ar avea niciun motiv de protest, în afara dramei prin care a trecut recent. Sora tânărului și-a pierdut viața, de curând, într-un accident rutier, iar tatăl său a murit în urmă cu mai bine de un an.

După cele două pierderi, tânărul a rămas marcat și nu și-a putut reveni.

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close