Antena 3 CNN Actualitate Tânăr dezbrăcat filmat când se aruncă de la etajul 6 al unui bloc din București

Tânăr dezbrăcat filmat când se aruncă de la etajul 6 al unui bloc din București

Un tânăr dezbrăcat a fost filmat, astăzi, în timp ce se arunca de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 3 din București. Înainte de a recurge la gestul extrem, tânărul a provocat un scandal uriaș.

Tânăr dezbrăcat filmat când se aruncă de la etajul 6 al unui bloc din București
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Iul 2020   •   16:50

Scandalul a izbucnit în jurul orei 14.00, atunci când tânărul a ieșit dezbrăcat pe holul blocului și a început să lovească cu două bări metalice în ușile vecinilor și în pereți.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgență 112 și au cerut ajutorul polițiștilor pentru a-l liniști pe scandalagiu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 13, iar în momentul în care i-a văzut pe agenți, tânărul scandalagiu a început să îi amenințe în timp ce ținea în mâini cele două bări metalice.

După câteva minute, tânărul s-a baricadat în apartamentul său și a refuzat să deschidă ușa.

Tânăr dezbrăcat, salt în gol de la etajul 6 al unui bloc din București

Polițiștii au încercat, în continuare, să îl liniștească și să îl facă să deschidă ușa pentru a le permite să dicute cu el, însă tânărul dezbrăcat a ieșit pe balconul blocului.

După alte câteva minute petrecute în balcon, tânărul a escaladat balustrada și a început să se agite.

Un martor, alertat de scandalul făcut de tânăr, a filmat momentul cu telefonul mobil. Pe imagini se poate observa cum tânărul se ține de balustrada, stând cu fața către bloc, iar la un moment dat se întoarce și efectiv sare în gol de la etajul șase.

Potrivit unor surse, bărbatul a supraviețuit căzăturii, după ce a aterizat pe un acoperiș metalic aflat la nivelul primului etaj al blocului. El a fost transportat cu un echipaj medical la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale  de specialitate.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close