Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a murit într-o piscină din Botoşani! Băiatul a leșinat în timp ce înota

Un tânăr a murit într-o piscină din Botoşani! Băiatul a leșinat în timp ce înota

A avut loc o operațiune de salvare contra cronometru în această dimineață pe marginea unei piscine dintr-un parc de agrement din județul Botoşani.

Un tânăr a murit într-o piscină din Botoşani! Băiatul a leșinat în timp ce înota
Sursa foto: antena 3
de Laura Dinu    |    30 Aug 2022   •   12:27

Incidentul a avut loc luni după-amiază, la Parcul de agrement de la Cornişa. Tânărul se afla în bazinul exterior în zona în care apa are între 1,6-1,8 m.

La un moment dat acesta ar fi început să se simtă rău şi şi-ar fi pierdut cunoştinţa. Două persoane care înotau în zona respectivă l-au văzut, dar iniţial au crezut că tânărul stă cu capul în apă. Când s-au apropiat, însă, au realizat că acesta nu mai respiră, aşa că au alertat imediat salvamarii şi l-au scos la mal.

Potrivit martorilor, tânărul a vărsat de câteva ori pe malul piscinei, iar salvamarii au început manevrele de resuscitare. Oamenii au şi apelat serviciul 112, iar la faţa locului a fost direcţionat un echipaj cu medic al SMURD.

Tânărul a fost transportat la spital, iar aproape de miezul nopţii inima lui s-a oprit. Medicii au început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, tânărul şi-a pierdut viaţa.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close