Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a murit chiar de ziua lui, după ce s-a răsturnat cu mașina 150 de metri într-o prăpastie, în județul Cluj

Un tânăr a murit chiar de ziua lui, după ce s-a răsturnat cu mașina 150 de metri într-o prăpastie, în județul Cluj

Un tânăr de 20 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina 150 de metri, în localitatea Muntele Rece. Potrivit presei locale, accidentul s-a petrecut în timpul petrecerii organizate pentru aniversarea tânărului.

Un tânăr a murit chiar de ziua lui, după ce s-a răsturnat cu mașina 150 de metri într-o prăpastie, în județul Cluj
Sursa foto: ISU Cluj
de Adelina Miron    |    13 Iun 2021   •   11:39

Autoritățile au trebuit să urce o pantă abrupta, de 500 de metri, pentru a ajunge la locul accidentului, iar intervenția a vut loc în timpul nopții, în condiții meteo nefavorabile.

Mașina a fost găsită înfășurată într-un cablu de energie electrică.

Potrivit dejeanul.ro, în mașină se aflau trei persoane, iar una dintre ele a reușit să sară din autoturism înainte de accident. Cealaltă persoană a fost rănită. 

”Intervenție dificilă a pompierilor clujeni în urma unui grav eveniment rutier produs pe raza localității Muntele Rece.

O autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 4.30, ca urmare a răsturnării unui autoturism pe o pantă foarte abruptă și la o diferență de nivel de cca 150m.

Localizarea evenimentului a fost extrem de dificilă și a fost realizată în colaborare cu echipajele de poliție și jandarmi, care s-au implicat direct în intervenția salvatorilor. Accesul în zona accidentului a fost realizat pe timp de noapte și pe o ploaie torențială, fiind necesară urcarea pe o distanță de cca 500m a unei pante extrem de abrupte, cu echipamentele de descarcerare și salvare în mâini.

Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe o parte, cu un cablu de energie electrică înfășurat în jurul caroseriei și cu un bărbat de cca 20 de ani încarcerat în acesta.

S-a acționat pentru îndepărtarea cablului și pentru descarcerarea bărbatului, prin decopertarea totală a plafonului autoturismului.

Din păcate, traumatismele suferite de acesta nu erau compatibile cu viața și nu au fost posibile aplicarea manevrelor de resuscitare. Alți doi tineri au primit asistență medicală de urgență de la salvatorii SMURD și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia erau conștienți și cooperanți.”, a transmis ISU Cluj într-un comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: a murit tanar masina
Parteneri
Data la care intră pensiile în luna octombrie 2023!
x close