Antena 3 CNN Actualitate Tânăr suspect de furt, împuşcat mortal de poliţişti pentru că nu s-a supus somaţiei (VIDEO)

Tânăr suspect de furt, împuşcat mortal de poliţişti pentru că nu s-a supus somaţiei (VIDEO)

Tânăr suspect de furt, împuşcat mortal de poliţişti pentru că nu s-a supus somaţiei (VIDEO)
06 Apr 2010   •   18:07

Un tânăr care a încercat să fure dintr-o maşină a fost împuşcat mortal, marţi, de poliţiştii buzoieni. Incidentul a avut loc în localitatea Glodeanu Siliştea. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă după ce suspectul a refuzat să oprească.

Potrivit unui comunicat al IPJ Buzău, citat de Mediafax, poliţiştii au fost sesizaţi în legătură cu o tentativă de furt dintr-un autoturism în comună, în jurul orei 12:30. Tânărul de 20 de ani era însoţit de mai multe persoane şi se deplasau cu o maşină înmatriculată în străinătate.

Şoferul nu a răspuns semnalelor de oprire făcute de autorităţi, alegând să ocolească maşina de Poliţie. Unul dintre agenţi a tras un foc de avertisment în plan vertical. Pentru că şoferul nu s-a supus somaţiei, poliţistul a mai tras un foc de armă asupra maşinii urmărite.

În urma incidentului, unul dintre tinerii aflaţi în autoturismul urmărit a fost împuşcat în inimă. Acesta a decedat la Spitalul Municipal din Urziceni la aproximativ 30 de minute de la sosirea la spital.

În prezent se fac cercetări pentru clarificare situaţiei autoturismului în care se aflau susăpecţii, precum şi la modul de folosire a armamentului din dotare de către agenţii de Poliţie.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: hot impuscat Politie Buzau
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close