Tânăra care a înjunghiat un taximetrist din Iaşi a fost prinsă de poliţişti. A fost dusă la „Socola“ pentru expertiză psihiatrică

de Antena3.ro    |    11 Apr 2012   •   23:23
Tânăra care a înjunghiat un taximetrist din Iaşi a fost prinsă de poliţişti. A fost dusă la „Socola“ pentru expertiză psihiatrică Foto: nationalgeographic.com

Tânăra care a înjunghiat în urmă cu o lună un taximetrist din Iaşi a fost prinsă, miercuri, de poliţişti, informează Mediafax. Femeia şi-a recunoscut fapta în timpul audierilor.
   
Potrivit poliţiştilor ieşeni, tânăra se numeşte Roxana Butnărică, are 21 de ani şi a fost prinsă în apropierea blocului în care locuieşte prietenul său.
   
Ea a fost dusă la Spitalul de Psihiatrie "Socola" din Iaşi, pentru o expertiză psihiatrică.
  
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tânăra a fost prinsă după ce a fost localizat telefonul taximetristului. Telefonul fusese vândut de mai multe ori.
  
Tânăra este cercetată pentru tentativă de omor deosebit de grav, tâlhărie şi furt.
   
În 8 martie, un taximetrist din Iaşi a fost înjunghiat în gât de o tânără, incidentul având loc în cartierul ieşean Păcurari. Clienta făcuse comandă la dispeceratul firmei de taximetrie, şoferul fiind angajat la compania respectivă din luna februarie.

După incident, bărbatul a ieşit singur din maşină, fiind dus apoi de către un alt şofer de taxi la spital.


Parteneri
x close