Antena 3 CNN Actualitate Tânăra care şi-a aruncat copilul dintr-un taxi nu va răspunde în faţa legii. Vezi de ce

Tânăra care şi-a aruncat copilul dintr-un taxi nu va răspunde în faţa legii. Vezi de ce

Tânăra care şi-a aruncat copilul dintr-un taxi nu va răspunde în faţa legii. Vezi de ce
15 Ian 2013   •   17:43

Femeia care şi-a aruncat copilul din taxi, în luna octombrie, a fost scoasă de sub urmărire penală deoarece medicii psihiatrii au decis că aceasta nu are discernământ.

Tânăra şi-a aruncat bebeluşul dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitală.


Surse din Poliţie au declarat că femeia şi-a mai aruncat copilul de două ori în ultima vreme, iar cu o zi înainte de incident Poliţia din Băile Felix a fost nevoită să intervină deoarece femeia i-a dat copilului de numai 1 an şi jumătate să bea alcool.

Familia femeii recunoaşte că avea nevoie de îngrijire psihologică de specialitate.

Problemele au apărut de mult timp, însă a refuzat de fiecare dată ajutorul familiei. În plus, la numai o lună după ce s-a întors din concediul maternal, şi-a dat demisia de la Curtea de Apel Oradea, unde era grefier.

Fetiţa de un an şi jumătate a fost externată la numai câteva zile după incident şi a plecat acasă la Timişoara, alături de tată şi de unchiul ei, informează Mediafax.

Tatăl fetiţei a fost audiat vineri, la Poliţia Capitalei, acesta declarând că, din iulie, femeia îl sună şi îi spune că el vrea să ucidă copilul şi că pune oameni să o urmărească şi să o otrăvească pe micuţă.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close