Antena 3 CNN Actualitate Tânăra din Constanța, care a bătut patru polițiști și trei agenți de pază, filmată în acțiune

Tânăra din Constanța, care a bătut patru polițiști și trei agenți de pază, filmată în acțiune

Tânăra în vârstă de 22 de ani, din Constanța, care a bătut patru polițiști, dintre care doi locali, și trei agenți de pază, după un scandal într-un bar, a fost filmată în acțiune, chiar în sediul Poliției, acolo unde a ajuns după bătaie.

Tânăra din Constanța, care a bătut patru polițiști și trei agenți de pază, filmată în acțiune
de Alin Tarnovschi    |    Cătălina Buzoianu    |    16 Sep 2020   •   17:17

Pe imagini se poate observa cum tânăra continuă să îi lovească pe polițiști, chiar dacă a fost încătușată pentru a fi împiedicată să mai rănească pe cineva sau să se rănească singură.

În total, în timpul scandalului, dar și ulterior, după ce a fost dusă la audieri, tânăra de 22 de ani a agresat nouă persoane, printre care se numără și patru polițiști și trei agenți de pază.

Alte două persoane au fost bătute de tânără chiar în barul în care a izbucnit scandalul uriaș.

Reținută și ulterior arestată preventiv pentru următoarele 30 de zile, după o decizie a Judecătoriei Constanța, tânăra este acuzată de procurori de patru infracţiuni de ultraj, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Patru polițiști și trei agenți de pază, loviți, înjurați și scuipați de tânăra violentă

Potrivit anchetatorilor, scandalul a început vineri, 11 septembrie 2020, în jurul orei 21.20, într-un bar din Constanța, acolo unde tânăra s-a întâlnit cu câțiva prieteni, iar la un moment dat a lovit o altă tânără, iar pe un bărbat l-a lovit cu un pahar în cap.

După ce i-a bătut pe cei doi, în bar au ajuns trei agenți de pază care s-au chinuit să o imobilizeze și care au fost loviți cu pumnii și cu picioarele, înjurați și scuipați.

Mai departe, un echipaj al Poliției Locale a ajuns în zonă, iar polițiștii locali au avut parte de același tratament. Într-un final, un echipaj al Poliției a ajuns, iar tânăra a fost, într-un final, imobilizată. Totuși, nici polițiștii nu au scăpat ușor, fiind, de asemenea, loviți cu picioarele și scuipați.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close