Antena 3 CNN Actualitate Tânără spulberată pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Kiseleff din Capitală

Tânără spulberată pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Kiseleff din Capitală

Tânără spulberată pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Kiseleff din Capitală
Sursa foto: Foto captura Antena 1
06 Dec 2012   •   11:08

Puţin a lipsit miercuri seară ca o tânără să îşi piardă viaţa pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Kiseleff din Capitală. A încercat să traverseze pe zebră, dar nu se ştie dacă semaforul era verde sau roşu.

Din fericire, şoferul nu avea viteză, deşi mulţi apasă acceleraţia pe Kiseleff tocmai pentru că semafoarele pentru maşini şi cele pentru pietoni sunt foarte bine sincronizate.

În momentul impactului, tânăra a fost aruncată la câţiva metri de trecerea de pietoni şi a căzut pe spate, la marginea unei borduri. Iubitul ei a ajuns într-un suflet la faţa locului şi i-a stat alături pe durata întregii intervenţii a medicilor.

Un medic şi un pompier au pus-o pe tânără pe targă, apoi au urcat-o în ambulanţă şi au transportat-o la Spitalul Elias. Ea a fost supusă unui test amănunţit de analize şi a rămas internată sub atenta supraveghere a medicilor. !

Prietena cu care se plimba în momentul accidentului a avut sarcina grea să le explice rudelor tinerei ce s-a întâmplat. Cele două au vrut să traverseze bulevardul Kiseleff, pe trecerea de pietoni. N-au apucat să facă prea mulţi paşi. O maşină a lovit-o în plin pe una dintre ele.

Şoferul autoturismului nu a vrut să dea nicio declaraţie despre cele întâmplate.

Bărbatul va trebui să vorbească, însă, în faţa oamenilor legii. Aceştia vor reface firul accidentului pentru a vedea dacă tânăra s-a asigurat înainte de a păşi pe trecere sau dacă şoferul a ignorat culoarea roşie a semaforului.





×
Subiecte în articol: trecere de pietoni
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close