Antena 3 CNN Actualitate Târgul universităţilor, luat cu asalt de liceeni şi studenţi

Târgul universităţilor, luat cu asalt de liceeni şi studenţi

Târgul universităţilor, luat cu asalt de liceeni şi studenţi
de N.B.    |    20 Oct 2012   •   22:16

Studenţii care vor să se inscrie la master sau la facultate în străinătate ar trebui să se gândescă mai întâi la buzunarul părinţilor. Un master în Olanda de exemplu ar putea costa chiar şi 25.000 de euro. Sunt însă şi ţări în care studenţii pot face o facultate fără să plătească vreun ban.

Toate ofertele se gasesc la cel mai mare târg al universităţilor  care are loc weekend-ul acesta în Capitală. Mii de liceeni şi studenţi au venit la târg, dornici să găsească o facultate bună din străinătate, la care să înveţe. Tinerii spun că acest lucru i-ar ajuta pe viitor să-şi găsească un loc de muncă bine plătit.

Cele mai scumpe universităţi sunt cele din marea Britanie. Costurile ajung la zeci de mii de euro pentru un an de studiu. La polul opus sunt şcolile din nordul Europei, Statele Unite, Olanda şi Germania.

Partener al târgului de la Bucureşti este şi Intact Media Academy. Şcoala Antenelor are un stand care a atras mulţi curioşi - pentru că simulează un studio de televiziune.

Peste două săptămâni, studenţii Intact Media Academy vor avea propriul jurnal de ştiri. Se va numi IMA News şi se va difuza în fiecare week-end, la Antena 2.


×
Subiecte în articol: liceeni studenti
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close