Antena 3 CNN Actualitate Tatăl deputatului Mihail Boldea, audiat la DIICOT Galaţi. Fratele său mai mic a obţinut amânarea audierii

Tatăl deputatului Mihail Boldea, audiat la DIICOT Galaţi. Fratele său mai mic a obţinut amânarea audierii

Tatăl deputatului Mihail Boldea, audiat la DIICOT Galaţi. Fratele său mai mic a obţinut amânarea audierii
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Mar 2012   •   12:28

Gheorghe Boldea, tatăl deputatului Mihail Boldea, a părăsit, luni, sediul DIICOT Galaţi, după aproape o oră şi jumătate de audieri, informează Mediafax.
   
La ieşirea din sediul DIICOT, Gheorghe Boldea a refuzat să facă declaraţii, acoperindu-şi faţa cu o mapă. Ulterior, el s-a urcat în maşina avocatului care l-a însoţit la audieri şi a plecat.
   
Tatăl deputatului Mihail Boldea a ajuns la sediul DIICOT Galaţi în jurul orei 10.00 şi nici atunci nu a făcut vreo declaraţie jurnaliştilor.
   
Fratele mai mic al deputatului, George Ştefan Boldea, era, de asemenea, citat să se prezinte, luni, la audieri, la sediul DIICOT Galaţi. Potrivit unor surse judiciare, acesta a făcut însă o solicitare de amânare pentru marţi a audierii sale, arătând că are o întâlnire programată de mai mult timp.

Joi, procurorii DIICOT au început urmărirea penală împotriva lui George Ştefan Boldea, fratele mai mic al deputatului Mihail Boldea, şi a tatălui acestuia, Gheorghe Boldea, pentru spălare de bani. Cei doi au fost audiaţi mai multe ore la sediul DIICOT Galaţi.
   
Anchetatorii spun că în urmă cu o lună Mihail Boldea şi-a vândut casa în care locuia tatălui său, totodată donându-şi trei apartamente fratelui său, Ştefan Boldea, faptele intrând sub incidenţa infracţiunii de spălare de bani.
   
În 2011, deputatul Mihail Boldea i-a donat lui George Ştefan Boldea trei apartamente şi i-a acordat împrumuturi în valoare de 270.000 de euro.
   
Deputatul Mihail Boldea mai are un frate, Valentin Boldea, care este şeful Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close