Antena 3 CNN Actualitate Televizoare cu plată într-un spital din Cluj. Pacienţii plătesc 10 lei pentru 12 ore de acces la televizoarele din saloane

Televizoare cu plată într-un spital din Cluj. Pacienţii plătesc 10 lei pentru 12 ore de acces la televizoarele din saloane

Televizoare cu plată într-un spital din Cluj. Pacienţii plătesc 10 lei pentru 12 ore de acces la televizoarele din saloane
Sursa foto: Foto: cayintech.com
28 Sep 2012   •   18:40

Bolnavii de la Spitalul pentru Adulţi din Cluj-Napoca au televizoare în saloane. Chiar dacă pacienţii plătesc 10 lei pentru 12 ore de acces la cablul TV, televizoarele merg aproape tot timpul. Iar conducerea spitalului reuşeşte astfel să aducă un venit suplimentar la buget.

Ca pacienţii să poată folosi televizoarele, ei trebuie cumpăre cartele de acces. Tariful este fix: 10 lei pentru 12 ore la televizor.

Pe bolnavi îi nemulţumeşte un singur lucru: că, şi dacă vor să se uite numai câteva ore la televizor, trebuie să plătească tot 10 lei.

Cele 20 de televizoare de la spitalul din Cluj au fost aduse de o firmă care are contract cu conducerea clinicii. Însă doar 10% din profit intră în bugetul spitalului.

Chiar dacă sunt nevoiţi să scoată bani din buzunar, pacienţii se bucură că timpul trece mai uşor şi mai uită de suferinţă.
 



×
Subiecte în articol: televizor spital Cluj
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close