Antena 3 CNN Actualitate O nouă teorie a conspiraţiei este promovată de influencerii români: "Urmează chestii foarte interesante"

O nouă teorie a conspiraţiei este promovată de influencerii români: "Urmează chestii foarte interesante"

O nouă teorie a conspiraţiei, care îi îndeamnă pe oameni să folosească doar banii cash, este promovată în această perioadă de influencerii români.

O nouă teorie a conspiraţiei este promovată de influencerii români: "Urmează chestii foarte interesante"
Sursa foto: TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Noi 2022   •   11:13

Teoria conspiraționistă susține că băncile vor să ne lase fără proprietăți și că ni se pregătește o monedă virtuală cu care nu vom mai putea cumpăra ce dorim.

Artistul Costi Ioniță, care are peste 364.000 de urmăritori doar pe TikTok, a postat un videoclip pe contul său de socializare în care își îndeamnă fanii să plătească doar cu cash.

Acesta susține că banii vor fi scoși treptat din circulație, moment în care toată populația va fi controlată.

"Scot bani cash de la bancomat. O să vă zic de ce. Fraților, e foarte important să plătim cash, atât cât mai putem zilele acestea, pentru că urmează chestii foarte interesante și anume controlul asupra populației.

În momentul în care n-o să mai plătim cu cash se vor retrage toate bancomatele, se vor retrage banii fizici și în momentul ăla... control absolut!", a spus Ioniță în clipul postat pe TikTok.

@costi ?? cash only #cash #cashonly #costi #fortza #viral #fy #fyp #fypシ #5pasidebine ♬ Trbaka - Dani Mocanu & Shaggy & Costi

×
Subiecte în articol: Costi Ioniţă bani bancomat cash
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close