Antena 3 CNN Actualitate Țigla metalică este alegerea ideală pentru construirea unui acoperiș

Țigla metalică este alegerea ideală pentru construirea unui acoperiș

Majoritatea caselor construite în ultima vreme sunt acoperite cu țiglă metalică, iar în cartierele cu case noi aceste tipuri de acoperișuri predomină într-un mod foarte vizibil. Este evidentă popularitatea acestui material pentru acoperișuri și nu sunt necesare studii pentru a concluziona că este folosită la cele mai multe dintre acoperișurile construite în ultimii ani.

Țigla metalică este alegerea ideală pentru construirea unui acoperiș
de Georgiana Adam    |    29 Sep 2020   •   16:03

Toată această popularitate de care se bucură tigla metalica este însă justificată. Vorbim totuși despre un material care prezintă o serie de avantaje pe care nu le regăsim și la celelalte opțiuni disponibile în domeniul construcțiilor.

Astfel, nu este întâmplător faptul că tot mai mulți constructori aleg să folosească țigla metalică atât de des atunci când ajung la partea de acoperiș a unei clădiri.

Care sunt principalele beneficii pe care le prezintă un acoperiș din țiglă metalică?

Așa cum spuneam, țigla metalică este uimitoare din punct de vedere al beneficiilor pe care le garantează. Iată câteva dintre cele mai importante:

  • Preț accesibil – chiar dacă vorbim despre un material excelent pentru construirea acoperișurilor, prețul său este totuși accesibil. Astfel, într-un top al celor mai ieftine materiale pentru acoperișuri, țigla metalică ocupă una dintre pozițiile fruntașe;
  • Calitate superioară – raportul calitate/preț al țiglei metalice este perfect. Practic, primești mai mult decât plătești. Este un material care nu te va dezamăgi niciodată, indiferent care sunt provocările pe care le va întâmpina la un moment dat;
  • Durabilitate record – un alt avantaj al țiglei metalice este reprezentat și de durabilitatea record pe care o garantează. Mai exact, în cazul țiglei metalice Bilka din oferta www.linerecomet.ro putem vorbi despre o durabilitate de peste 50 de ani;
  • Greutate redusă – un alt motiv pentru care constructorii preferă să folosească țigla metalică pentru construcția acoperișurilor este și faptul că aceasta are o greutate redusă. Astfel, există mai puțină presiune pe structura clădirii și a acoperișului, ceea ce reprezintă un avantaj foarte important;
  • Numeroase variații de design – designul este important pentru orice clădire, iar de aceea materialul folosit pentru acoperiș trebuie să te ajute să oferi clădirii pe care o construiești aspectul la care visai. Țigla metalică este disponibilă într-o gamă foarte bogată de modele și culori, așa că te poate ajuta să îți urmezi visul;
  • Montaj ușor de realizat – un alt avantaj important al țiglei metalice este și ușurința de montaj. Greutatea redusă pe care o prezintă contează enorm din punct de vedere al manevrării țiglei metalice, iar astfel montajul nu este dificil de realizat, nu necesită foarte mult tip și totodată nu este foarte costisitoare.

Cât de important este să alegi o țiglă metalică de calitate superioară?

Nu este suficient să cumperi orice țiglă metalică pentru a te putea bucura de toate acele avantaje prezentate mai sus. Iar asta deoarece există multe opțiuni pe piață și nu toate prezintă o calitate superioară.

Prin urmare, trebuie să acorzi un plus de atenție furnizorului de țiglă metalică. Atâta timp cât vei alege să colaborezi cu un furnizor de încredere, cu vechime considerabilă pe piață și totodată cu un portofoliu cu produse care aparțin unor producători cunoscuți în domeniu.

Liner Ecomet, de exemplu, comercializează țiglă metalică de la Bilka, unul dintre cei mai renumiți producători de țiglă metalică din România.

Acestea fiind spuse, atunci când construiești acoperișul casei tale, alege să folosești țiglă metalică de la Bilka. Sigur nu vei regreta această decizie, iar numărul mare de avantaje pe care acest tip de țiglă metalică îl oferă te va încânta în mod sigur!

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close