Antena 3 CNN Actualitate Timiş. Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite într-un accident rutier

Timiş. Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite într-un accident rutier

Timiş. Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite într-un accident rutier
Sursa foto: Foto: INTACT Images
20 Mai 2012   •   19:02

Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs, duminică după-amiază, la ieşirea din localitatea timişeană Recaş, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal, conform Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Andreea Cinteză, accidentul a avut loc între localităţile Recaş şi Izvin, pe ruta Timişoara - Recaş, după ce şoferul unui autoturism Dacia Logan a intrat într-o depăşire, lovind frontal un autoturism Ford.
   
În urma impactului, ambele maşini au ajuns pe câmp, iar şoferul din Ford şi-a pierdut viaţa, fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare pentru scoaterea lui din maşină.
   
"Şoferul Daciei Logan s-a angajat într-o depăşire şi nu a văzut că din faţă venea un alt autoturism, condus de un barbat de 58 de ani, care a decedat la scurt timp după impact", a precizat reprezentantul Poliţiei.
   
Conform sursei citate, în urma accidentului au fost rănite alte trei persoane - şoferul vinovat şi pasagerul din dreapta lui, precum şi pasagerul din Ford. Cei trei răniţi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Timişoara.
   
Traficul în zona producerii accidentului a fost blocat timp de aproximativ o oră.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close