Antena 3 CNN Actualitate Tineri artişti bursieri, premiaţi cu diplome de către principesa Margareta, la Gala Tinere Talente 2012

Tineri artişti bursieri, premiaţi cu diplome de către principesa Margareta, la Gala Tinere Talente 2012

Tineri artişti bursieri, premiaţi cu diplome de către principesa Margareta, la Gala Tinere Talente 2012
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Noi 2012   •   08:58

Alteţa sa regală, Principesa Margareta a participat la un spectacol-eveniment, oferit de cei 28 de tineri artişti plastici şi muzicieni, sprijiniţi de Fundaţia pe care o patronează. Gala Tinere Talente, desfăşurată la Biblioteca Naţională a început cu o prezentare de modă a unei studente la design vestimentar.

Arta transpusă într-o prezentare de modă, concert de muzică clasică dar şi partituri proprii. Au fost doar câteva dintre surprizele celor 28 de  bursieri ai fundaţiei Principesa Margareta pregătite special pentru eveniment.

Alteţea sa regală a participat la proiecţia unui film de animaţie şi a asistat la realizarea live a unei gravuri la atelierul de gravură de la eveniment.
 
În final, bursierii au fost recompensaţi cu diplome de către principesa Margareta.

Printre cei 200 de invitaţi s-au numărat Doina Levintza,  Oana Pellea, Dan Puric, Agnes Toma, Irina Scrotter, manageri şi ataşati culturali din partea ambasadelor. Lucrările tinerilor bursieri ai secţiunii Arte Plastice pot fi vizionate de publicul larg până pe data 3 decembrie .



×
Subiecte în articol: principesa Margareta
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close