Tinerii care ne fac să fim mândri că suntem români. Trei medalii de aur şi una de argint la Olimpiada Internaţională de Geografie

de D.D.    |    07 Aug 2013   •   08:55
Tinerii care ne fac să fim mândri că suntem români. Trei medalii de aur şi una de argint la Olimpiada Internaţională de Geografie Foto: www.businessforkent.co.uk
România a câştigat la Olimpiadă Internaţională de Geografie . Patru liceeni din patru oraşe s-au intors acasa cu patru medalii, trei de aur si una de argint. Elevii spun că timpul liber şi-l dedică studiului geografiei.

Elevii care au obţinut medalii de aur  sunt  Andra-Cosmina Albulescu (Colegiul Naţional Costache Negri din Galati), Cosmina-Andreea Manea (Colegiul National ,I. C. Bratianu din Pitesti) şi Theodor-Adrian Ivan (Colegiul Naţional din Iaşi). Medalia de argint a fost câştigată de Traian Tomenco, absolvent al Liceului  Teoretic ,Constantin Brancoveanu din Bucureşti.

Părinţii elevilor spun că au facut mari sacrificii financiare,dar sunt foarte multumiţi de rezultatele obţinute la olimpiadă. Elevii speră să obţină rezultate foarte bune şi la olimpiadele viitoare.


Alegeri 2020
Alegeri 2020
Parteneri
x close