Antena 3 Actualitate Toate drumurile judeţene din Buzău sunt deschise circulaţiei rutiere

Toate drumurile judeţene din Buzău sunt deschise circulaţiei rutiere

de M.Z.    |    17 Feb 2012   •   16:48
Toate drumurile judeţene din Buzău sunt deschise circulaţiei rutiere
Sursa foto: Foto: hotelcalypsopompei.it

În judeţul Buzău, ultimele nouă drumuri judeţene au fost deschise vineri circulaţiei rutiere, traficul fiind oprit doar pe DN 22 Buzău-limita cu judeţul Brăila, informează Agerpres.      

Din cele şase drumuri naţionale care tranzitează judeţul Buzău, circulaţia este întreruptă doar pe DN 22, Râmnicu Sărat - limita cu judeţul Brăila.  

"Nu mai sunt drumuri judeţene blocate, însă pe anumite sectoare din nouă drumuri judeţene se circulă pe un singur sens. Se menţin restricţii de tonaj pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, pe DN 2C Costeşti - limita cu judeţul Ialomiţa, precum şi pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe sectorul cuprins între km 84 - 93 al DN 10 Buzău - limita cu judeţul Covasna, din cauza degradării grave a infrastructurii rutiere", potrivit datelor centralizate la Comandamentul Operaţional Judeţean Buzău.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close