Antena 3 CNN Actualitate Topul celor mai bine plătiţi oameni în 2011. Ce sumă incredibilă a câştigat un manager

Topul celor mai bine plătiţi oameni în 2011. Ce sumă incredibilă a câştigat un manager

Topul celor mai bine plătiţi oameni în 2011. Ce sumă incredibilă a câştigat un manager
Sursa foto: Foto: english.ruvr.ru
27 Aug 2012   •   22:34

În fiecare oră, câştigă cât un salariu minim pe economie. Cel mai bine plătit manager de la noi a încasat, anul trecut, nu mai puţin de 147 de euro la fiecare 60 de minute. Paradoxal, domeniul care i-a adus acestuia venituri atât de consistente este cel al imobiliarelor care a fost greu încercat de criză.

Cel mai bine plătit manager în 2011 vine din sectorul 2 al Capitalei. Acesta a câştigat anul trecut peste un milion de euro. Adică aproape 106.000 de euro lunar. Şi trebuie să precizăm că aceasta este suma pe care a încasat-o după plata impozitelor la buget. 200.000 de euro s-au dus în conturile statului anul trecut.

Peste un milion de euro au câştigat şi alţi trei angajaţi din telecomunicaţii, intermedieri monetare şi activităţi sportive. De asemenea, toţi locuitori ai Capitalei.


Şi pentru că au avut salarii mari au plătit taxe şi impozite către stat de peste jumătate de milion de euro.

Nici în domeniul instalaţiilor electrice unii şefi nu se pot plânge de salarii mici. Un director a reuşit să încaseze în 2011, 866.000 de euro.  Sectoarele de activitate care domină însă topul sunt intermedierile monetare şi consultanţa de afaceri, domenii în care câştigul mediu lunar este de aproape 1.000 de euro.



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close