Antena 3 CNN Actualitate Trafic aglomerat pe DN 1, pe ambele sensuri. Poliţia recomandă ruta alternativă DN 1A

Trafic aglomerat pe DN 1, pe ambele sensuri. Poliţia recomandă ruta alternativă DN 1A

Trafic aglomerat pe DN 1, pe ambele sensuri. Poliţia recomandă ruta alternativă DN 1A
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Dec 2012   •   17:23

Se circulă în coloană pe DN1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, coloana de maşini pe sensul de urcare spre munte întinzându-se pe cinci kilometri, poliţiştii recomandând şoferilor care se îndreaptă dinspre Bucureşti către Braşov să aleagă, ca rută alternativă, DN 1 A, scrie Mediafax.
     
Circulaţia pe drumul naţional 1 se desfăşoară îngreunat, joi, în zona staţiunilor Azuga, Buşteni şi Sinaia, de pe Valea Prahovei, DN 1 fiind aglomerat atât pe sensul de urcare către munte, unde coloana de maşini se întinde pe aproximativ cinci kilometri, cât şi pe cel de coborâre, unde se circulă în coloană în special pe raza staţiunii Buşteni.
   
În aceste condiţii, poliţiştii le recomandă şoferilor care se îndreaptă dinspre Capitală către staţiunile montane din Prahova şi Braşov să aleagă ca rută ocolitoare DN 1 A Ploieşti - Braşov, care face legătura între cele două oraşe pe traseul Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele - Braşov.
   
Mii de turişti care au petrecut Crăciunul în staţiunile de pe Valea Prahovei se întorc acasă, joi, când se încheie perioada de cazare pentru cele mai multe dintre pachetele turistice de Crăciun.
   
În acelaşi timp, unii dintre turiştii care vor petrece Revelionul la munte se îndreaptă deja către staţiunile montane.
   
Poliţiştii se aşteaptă ca DN 1 să fie foarte aglomerat în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei în special în zilele de vineri şi sâmbătă, 28 şi 29 decembrie.
   


×
Subiecte în articol: turisti
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close