Antena 3 CNN Actualitate Traficul rutier pe DN 67 C, către staţiunea Rânca, închis din cauza viscolului

Traficul rutier pe DN 67 C, către staţiunea Rânca, închis din cauza viscolului

Traficul rutier pe DN 67 C, către staţiunea Rânca, închis din cauza viscolului
22 Feb 2013   •   15:38

Traficul rutier pe DN 67 C, către staţiunea Rânca din judeţul Gorj, a fost închis, vineri la prânz, de angajaţii Drumurilor Naţionale, din cauza viscolului puternic, informează Mediafax.

Potrivit şefului Secţiei Drumurilor Naţionale din Gorj, Ion Tudor, circulaţia a fost închisă pe DN 67 C, între Novaci şi Rânca, în urma viscolului, iar la faţa locului intervin drumarii cu utilaje de deszăpezire.
   
"Avem opt utilaje în staţiune, încă trei sunt pe drum pentru a veni aici, iar în caz de nevoie, cu un utilaj de deszăpezire în faţă putem asigura accesul la orice maşină de intervenţie. Nu avem probleme cu turiştii, în staţiune toată lumea este bine, iar în următoarele ore, în funcţie de condiţiile meteorologice, putem da drumul maşinilor să circule pe un sens, cu un utilaj-două de deszăpezire în faţă", a spus Ion Tudor.
   
Circulaţia rutieră este blocată între kilometrii 16-30, viscolul şi ninsoarea puternică manifestându-se cu precădere între kilometrii 25-30, respectiv în zona de acces spre staţiunea Rânca.
   
La faţa locului se află şi şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Gorj, comisarul şef Dumitru Tatomir.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close