Antena 3 Actualitate Traficul spre Poiana Braşov, RESTRICŢIONAT din cauza numărului mare de maşini

Traficul spre Poiana Braşov, RESTRICŢIONAT din cauza numărului mare de maşini

03 Ian 2015   •   14:32
Traficul spre Poiana Braşov, RESTRICŢIONAT din cauza numărului mare de maşini
Sursa foto: Foto: Agerpres

Traficul spre Poiana Braşov a fost restricţionat, sâmbătă, din cauza numărului foarte mare de turişti care doresc să ajungă în staţiune cu autovehiculele proprii, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul-şef Liviu Naghi, citat de Agerpres.

"Poliţia rutieră a luat această decizie sâmbătă, începând cu ora 11,00, din cauza numărului foarte mare de maşini şi a lipsei locurilor de parcare din staţiune. Poiana Braşov este foarte aglomerată şi nu mai există niciun loc de parcare. Traficul a fost restricţionat atât din Braşov cât şi din Râşnov pe DN1E. Turiştii care vor să ajungă în staţiune parchează autovehiculul în Braşov şi utilizează mijloacele de transport în comun ale liniei 20 — Livada Poştei-Poiana Braşov", a precizat Naghi.

În Poiana Braşov se schiază în condiţii de ceaţă pe toate pârtiile, cu excepţia zonei inferioare a pârtiei Lupului unde se lucrează la amenajare.

Toate instalaţiile de producere a zăpezii artificiale funcţionează, stratul de zăpadă fiind de 60 de cm în condiţiile în care în staţiune continuă să ningă.

Sunt funcţionale telecabina Kanzel, telegondola şi telescaunul Ruia, cele mai solicitate, teleschiurile Bradul, Ruia şi Stadion.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close