Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în Constanţa: Trei copii au murit în urma unui incendiu care le-a cuprins locuinţa

Tragedie în Constanţa: Trei copii au murit în urma unui incendiu care le-a cuprins locuinţa

Tragedie în Constanţa: Trei copii au murit în urma unui incendiu care le-a cuprins locuinţa
de S.T.    |    17 Ian 2013   •   12:45

Trei copii cu vârste cuprinse între doi ani şi jumătate şi cinci ani au murit, joi, în urma unui incendiu care a cuprins locuinţa acestora din localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, minorii fiind lăsaţi singuri acasă.
   
Potrivit autorităţilor locale, focul a izbucnit joi la prânz, în momentul în care cei trei copii se aflau singuri în casă.
   
La faţa locului, pentru stingerea flăcărilor, au intervenit pompieri de la Serviciul voluntar de pompieri din cadrul Primăriei Nicolae Bălcescu, precum şi militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa.
   
Cei trei copii au fost găsiţi într-o cameră, iar deocamdată nu se ştie dacă au murit intoxicaţi cu fum sau din alte cauze.
   
La faţa locului au ajuns şi două autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viaţa celor trei copii.


În 9 ianuarie, în judeţul Bacău, patru copii cu vârste de patru, cinci ani şi doi dintre ei, gemeni, de un an şi şapte luni, au murit, în urma unui incendiu puternic care le-a cuprins casa din satul Dealu Mare, comuna Măgura, după ce tatăl acestora a plecat la cumpărături, lăsându-i singuri în locuinţă.


×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close