Antena 3 CNN Actualitate Tragedie într-o familie din Mehedinţi. Un bărbat şi-a împuşcat mortal soţia, după care s-a sinucis

Tragedie într-o familie din Mehedinţi. Un bărbat şi-a împuşcat mortal soţia, după care s-a sinucis

Tragedie într-o familie din Mehedinţi. Un bărbat şi-a împuşcat mortal soţia, după care s-a sinucis
Sursa foto: Foto: nydailynews.com
18 Aug 2013   •   10:25

Un bărbat de 36 de ani, din judeţul Mehedinţi, şi-a împuşcat mortal soţia sâmbătă seară, după care s-a sinucis, trăgându-şi un glonţ în cap, în urma unei altercaţii izbucnite pe fondul consumului de alcool, informează Mediafax.
   
Potrivit medicului Eleodor Mihuţ de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Mehedinţi, medicii care s-au deplasat la faţa locului i-au găsit pe cei doi, soţ şi soţie, decedaţi în curtea locuinţei lor din satul Delureni, comuna Ponoarele.
   
Conform rudelor, cei doi ar fi avut o altercaţie pe fondul cosumului de alcool, bărbatul spunând că vrea să plece la Timişoara, iar femeia refuzând să îl însoţească.
   
Rudele celor doi au mai spus că bărbatul şi-a împuşcat soţia, în vârstă de 33 de ani, cu o armă artizanală cu alice, pe care o ţinea ascunsă în casă şi pe care o folosea adesea la braconaj.
   
Mama femeii decedate a povestit că bărbatul a tras trei gloanţe: două înspre soţia sa, unul rănind-o în zona plămânilor, iar al treilea glonţ şi l-a tras în cap.
   
De asemenea, cumnata femeii a declarat anchetatorilor că bărbatul a murit pe loc, în timp ce soţia acestuia a decedat după aproximativ 15 minute.
  
Rudele au mai povestit că între cei doi conflictele erau destul de dese, majoritatea după ce bărbatul cosuma băuturi alcoolice.
   
Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie.
   
Cei doi soţi aveau împreună un băiat de 12 ani şi o fată de şase ani.
     
    

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close