Antena 3 Actualitate Tragedie pentru o familie din Dâmboviţa. Fetiţa lor de 7 ani a fost înghiţită de apele râului Ialomiţa, în timp ce se afla la joacă, pe mal

Tragedie pentru o familie din Dâmboviţa. Fetiţa lor de 7 ani a fost înghiţită de apele râului Ialomiţa, în timp ce se afla la joacă, pe mal

de O.P.    |    03 Mar 2015   •   06:03

O fetiţă de 7 ani din judeţul Dâmboviţa a fost înghiţită de apele râului Ialomiţa în timp ce se afla la joacă împreună cu fratele ei şi un văr. Pompierii au căutat-o ore în şir în apă şi pe uscat, însă nu au găsit-o până acum. Familia încă speră într-o minune, deşi e aproape imposibil ca fetiţa să mai fie în viaţă.

Fetiţa se juca împreunã cu fratele ei de 8 ani şi cu verişorul lor mai mic pe malul râului Ialomiţa. Într-un moment de neatenţie a cãzut în apã, iar curenţii au tras-o în adânc. Pãrinþii ei nici nu ştiau cã plecase de acasã.

Fratele copilei şi-a anunţat mama despre nenorocirea care s-a întâmplat. Iar tatãl, care era la lucru, a aflat şi el de la un vecin şi a venit într-un suflet pe malul apei.

Pompierii au fost chemaþi şi ei imediat şi au cãutat-o pe copilã ore în şir, însã fãrã rezultat.

Cãutãrile vor continua, dar şansele ca fetiţa sã fie gãsite în viaţã sunt foarte mici.

×
Subiecte în articol: inec

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close