Antena 3 CNN Actualitate Tragedie petrecută azi noapte la o petrecere. Un CAMPION balcanic la înot a murit în faţa prietenilor

Tragedie petrecută azi noapte la o petrecere. Un CAMPION balcanic la înot a murit în faţa prietenilor

Tragedie petrecută azi noapte la o petrecere. Un CAMPION balcanic la înot a murit în faţa prietenilor
de O.P.    |    25 Feb 2013   •   05:34

Un tînăr de 18 ani din Brăila, campion balcanic la înot, a murit aseară în faţa prietenilor săi, după ce se pare că ar fi băut prea mult la o petrecere. Dintr-o dată, i s-a făcut rău şi a căzut la pământ fără ca cineva să-l poată ajuta.

Tânărul era multiplu medaliat cu aur şi a participat anul trecut la Campionatul European de înot pentru Juniori.

Tânărul Octavian Ciocan era legitimat la clubul CS Farul şi era una din speranţele înotului românesc. Aseară a participat la o petrecere organizată de un prieten. La un moment dat, i s-a făcut rău, iar apoi a leşinat.



Prietenii săi au încercat să îi acorde primul ajutor şi au sunat la 112, însă, la sosirea Ambulanţei, tânărul era deja mort. Mama băiatului, ajunsă la faţa locului, a avut şi ea nevoie de ajutorul medicilor de pe ambulanţă, când şi-a văzut fiul fără suflare.

Tatăl băiatului este plecat de ani buni la muncă, în Italia. Corpul neînsufleţit al băiatului a fost transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei, iar poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili modul în care tânărul şi-a pierdut viaţa.

Anul trecut, Octavian Ciocan a fost unul dintre laureaţii Balcaniadei, şi a participat şi la Europenele pentru juniori de la Antwerp. Avea în palmares 4 medalii de aur, două de argint şi două de bronz.

×
Subiecte în articol: decese
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close