Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, dezvăluire incendiară: „Klaus Iohannis îl va respinge şi pe Sorin Grindeanu”

Traian Băsescu, dezvăluire incendiară: „Klaus Iohannis îl va respinge şi pe Sorin Grindeanu”

Traian Băsescu, dezvăluire incendiară: „Klaus Iohannis îl va respinge şi pe Sorin Grindeanu”
28 Dec 2016   •   20:57

Traian Băsescu face un anunţ şocant şi afirmă că președintele Klaus Iohannis va refuza, în opinia sa, și a doua propunere a PSD pentru funcția de premier. Sorin Grindeanu e acuzat că ar fi ”omul SRI”, iar Liviu Dragnea a cedat pentru a da un guvern României.

”Dacă vrea un proces de ”de-SRI-zare” a guvernului îi va fi foarte greu să accepte această propunere. Aș lua toate deciziile emise de Grindeanu când a fost ministru dacă a favorizat SRI. Trebuie pus capăt extinderii serviciilor. Suntem în fața unei nominalizări care lasă suspiciuni serioase. Nu înțeleg de ce Grindeanu a simțit nevoia să facă cursuri la Academia Națională de Informații. Aia nu e școală de maici. Dragnea a cedat după o propunere absolut neinspirată, acum vrea să dea satisfacție. ”Bine, mă, vă pun omul, acum lăsați-mă să fac guvern!”. Nominalizarea actuală e nepotrivită, din nou. Îmi e greu să mă pun în pielea lui. Trebuie pus capăt acestui mod de acționa în statul român.
Prima nominalizare a fost o prostie crasă, a doua e o eroare politică. Ea poate fi rezolvată cu ajutorul președintelui. Dragnea a trimis o propunere pe care serviciile secrete o vor”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Subiectiv Klaus Iohannis
Parteneri
Munca de acasă, avizată pentru angații cu copii de până în 8 ani!
x close