Traian Băsescu și Guvernul - între vis și coșmar

de L.D.    |    16 Dec 2012   •   20:50
Traian Băsescu și Guvernul - între vis și coșmar Foto: Antena3

Adrian Ursu a prezentat în cadrul emisiunii "Secvenţial", imagini cu România după chiar de la începutul anilor 90, când românii descopereau democrația, politica, schimbările de guverne. Realizatorul emisiunii a prezentat de colecţie cu regretatul Constantin Tănase. Cu un umor şi sarcasm desăvârşit, actorul a privit întotdeauna cu răceală facerile şi desfacerile de Guverne.


După zeci de ani în care au fost obligați să aplaude conducătorii gușați și adesea fără glas, românii descopereau primele zile de după înlăturarea lui Niculae Ceaușescu.


Dacă tot ați văzut tot felul de figuri perindându-se la masa guvernamentală, Adrian Ursu a făcut un popas și asupra guvernării Năstase, guvernare care a suferit multe modificări, remanieri, de-a lungul timpului. Acesta a prezentat câteva declarații de început de mandat, atunci când parlamentarii se pregăteau să se intaleze în sediile ministeriale.


De asemenea, acesta a prezentat imagini de la o ședință de Guvern din 2009, în care Traian Băsescu dădea indicații prețioase.


Emisiunea SUBIECTIV a prezentat și o declarație a președintelui Traian Băsescu în ziua instalării Guvernului Boc, declarații care nu se potrivesc în nici un fel cu cele de acum.


Descinderile la Palatul Victoria ale președintelui jucător se lăsau cu indicații foarte precise din toate domeniile, pentru Guvernul Boc.


Parteneri
x close