Antena 3 Actualitate Transfăgărăşanul va fi închis din 1 noiembrie pe tronsonul Piscu Negru - Bâlea Cascadă

Transfăgărăşanul va fi închis din 1 noiembrie pe tronsonul Piscu Negru - Bâlea Cascadă

de S.T.    |    31 Oct 2012   •   11:46
Transfăgărăşanul va fi închis din 1 noiembrie pe tronsonul Piscu Negru - Bâlea Cascadă

Transfăgărăşan va fi închis circulaţiei rutiere începând din 1 noiembrie, pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 (Piscu Negru - judeţul Argeş) şi kilometrul 131 (Bâlea Cascadă - judeţul Sibiu), scrie Agerpres.

Interdicţia de circulaţie impusă de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale va intra în vigoare în cursul nopţii de miercuri spre joi şi va fi valabilă până pe data de 30 iunie 2013, conform regulamentului de funcţionare al Transfăgărăşanului.

Închiderea circulaţiei pe tronsonul de drum cuprins între kilometrii 104 şi 131 va fi semnalizată de panouri informative amplasate la intrările pe DN 7C, în comuna Bascov din judeţul Argeş şi în localitatea Cârţişoara din judeţul Sibiu, dar şi în alte puncte de pe traseu.

Măsura închiderii circulaţiei este luată de CNADNR din cauză că drumul nu poate fi deszăpezit pe timpul iernii, iar în zonă există risc mare de producere a avalanşelor.


Pentru împiedicarea accesului autovehiculelor, porţile tunelului de la Bâlea Lac, care asigură legătura între judeţele Argeş şi Sibiu, vor fi încuiate de drumari.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close