Antena 3 CNN Actualitate Traseul ororilor făcut de suspectul olandez în Iași. Ce a făcut pedofilul

Traseul ororilor făcut de suspectul olandez în Iași. Ce a făcut pedofilul

Traseul ororilor făcut de suspectul olandez în Iași. Ce a făcut pedofilul
27 Sep 2019   •   16:53

Ceea ce nu reuşesc să facă oamenii legii în ani de zile, reuşesc jurnaliştii într-o singură zi. O echipă Antena 3 a refăcut traseul pedofilului olandez prin Iaşi, din 2016, când avea să profite de naivitatea unei copile pentru a o răpi şi o abuza sexual. Drumul străbătut de olandez este împânzit de camere de supraveghere care, însă, au fost ignorate de poliţişti.

”De la acel magazin din spatele meu fetita ieşise cu o sacoşă cu pâine şi o sticlă cu suc. La câţiva metri depărtare, chiar în acest loc unde eu mă aflu în aceste momente, olandezul a oprit autoturismul şi i-a oferit fetiţei gumă de mestecat. De îndată micuţa s-a urcat în maşină, crezând că la volan este o rudă.”

Totul s-a întâmplat în vara lui 2016, în timpul primei vizite pe care autorităţile spun că suspectul oladez a făcut-o în România. Bărbatul a ademenit atunci o copilă de 8 ani din comuna ieşeană Horleşti.

Cu fetiţa în maşină, individul a trecut prin fata porţii copilei. Deşi aceasta plângea şi îl ruga disperată să o lase acasă, bărbatul şi-a văzut nestingherit de drum. 
Şi a tot continuat drumul, a ocollit satul de două ori, iar, la un moment dat, a oprit fix în acest loc, unde a agresat-o pe fetiţă. A tras-o de pe scaunul din dreapta în bratele sale şi a început să o pipăie.

După ce a agresat-o, a lăsat-o singură în mijlocul câmpului, iar copila şi-a continuat drumul spre casă. Vreme de mai bine de doi ani, poliţiştii nu l-au identificat pe făptaş.

Am ajuns şi noi la Poliţia din sat, în incercarea de a-l gasi pe şeful de post, cel care i-a comunicat mamei fetiţei, acum şase luni, că l-a identificat pe agresor. Însă, ce să vedeţi, la Poliţie nu este nimeni.

Oamenii din Horşeti spun că olandezul putea fi prins încă din 2016, iar Adriana, copila din Gura Şuţii ar fi fost acum în viaţă.

Oamenii legii puteau identifica destul de repede numerele autoturismului cu care olandezul circula la vremea respectivă. Asta dacă refaceau traseul Iaşi - Bogdăneşti. Întreg drumul este plin de camere de supraveghere.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close