Antena 3 CNN Actualitate Trei bărbați aflați de o săptămână într-un centru de carantină din Pitești nu s-au mai suportat și s-au luat la bătaie

Trei bărbați aflați de o săptămână într-un centru de carantină din Pitești nu s-au mai suportat și s-au luat la bătaie

Trei bărbați, aflați într-un centru de carantină pentru coronavirus din Pitești, nu s-au mai suportat după o săptămână de conviețuire și s-au luat la bătaie, fiind necesară intervenția jandarmilor pentru a-i opri.

Trei bărbați aflați de o săptămână într-un centru de carantină din Pitești nu s-au mai suportat și s-au luat la bătaie
Sursa foto: Facebook / Jandarmeria Română
18 Mar 2020   •   10:20

Totul s-a întâmplat, seara trecută, la un centru de carantină din Pitești, acolo unde cei trei bărbați erau internați, fiind suspecți de infectare cu coronavirus, după ce s-au întors din străinătate sau au fost contacți ai unor persoane deja infectate.

Cei trei au ajuns în centru în urmă cu o săptămână și ar fi trebuit să stea fiecare în camera în care a fost internat, însă aceștia au ieșit pe hol pentru a socializa.

La un moment dat, între cei trei bărbați a izbucnit o ceartă, iar doi dintre ei au început să îl lovească cu pumnii pe al treilea.

O altă persoană, aflată în carantină, i-a alertat pe jandarmii care asigurau paza centrului din Pitești.

Jandarmii, dotați cu măști și echipamente de protecție, au intrat în centru și i-au găsit pe cei trei bărbați pe hol, în dreptul camerelor în care erau repartizați.

Unul dintre bărbați era lovit la față și avea urme de sânge și le-a explicat jandarmilor că a fost bătut de ceilalți doi bărbați.

"În această cauză jandarmii au aplicat trei sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991, art. 2, pct. 24 'provocare ori participarea efectivă la scandal' , două amenzi în valoare de 800 de lei și un avertisment, și de asemenea au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pe numele celor trei bărbați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de 'dărnicirea combaterii bolilor', prevăzută și sancționată de art. 352 Cod Penal, întrucât aceștia nu au respectat măsurile de carantină, și anume au părăsit camerele în care sunt carantinați. Documentele întocmite în această cauză au fost predate organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor", se arată într-o informare a Jandarmeriei, potrivit ziarulargesul.ro.

×
Subiecte în articol: Pitești
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close