Antena 3 CNN Actualitate Trenuri blocate în câmp şi întârzieri de peste 250 de minute, din cauza zăpezii

Trenuri blocate în câmp şi întârzieri de peste 250 de minute, din cauza zăpezii

Trenuri blocate în câmp şi întârzieri de peste 250 de minute, din cauza zăpezii
Sursa foto: trenuri
16 Dec 2009   •   13:34

Pe magistrala Bucureşti-Constanţa, opt trenuri au fost oprite în gări sau în cîmp, după ce traficul feroviar a fost blocat. De vină pentru întîrzierile de ore întregi au fost câteva locomotive care s-au defectat, pe ambele sensuri de mers. Sute de călători aşteaptă în trenurile lipsite de lumină sau de căldură, iar printre ei se află şi copii. Între timp, autorităţile nu dau niciun semn că ar putea interveni mai repede.

Problemele au apărut pe tronsonul de cale ferată Bucureşti - Constanţa, după ce liniile de tensiune au fost rupte de copaci trântiţi de viscol. Opt garnituri de tren au fost afectate, iar peste 500 de pasageri au petrecut noaptea în frig.

Rapidul 681 de la Bucureşti trebuia să ajungă la ora 5 după-amiaza în Constanţa. Pînă la urmă, oamenii au ajuns acasă cu opt ore întîrziere.

Şi cei aflaţi în trenurile care mergeau spre Bucureşti au avut de pătimit. Oamenii au cerut ajutor la serviciul unic de urgenţă 112, dar au fost redirecţionaţi la pompieri.

Alte trei trenuri de călători au ajuns la destinaţie cu întîrzieri de peste 250 de minute. Reprezentanţii CFR nu au putut fi contactaţi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: zapada trenuri blocat
Parteneri
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
x close