Antena 3 CNN Actualitate Troc cu sănătatea oamenilor. Motivul din cauza căruia mulţi români se tem să aibă nevoie de ajutor medical

Troc cu sănătatea oamenilor. Motivul din cauza căruia mulţi români se tem să aibă nevoie de ajutor medical

Troc cu sănătatea oamenilor. Motivul din cauza căruia mulţi români se tem să aibă nevoie de ajutor medical
Sursa foto: Foto: couriermail.com.au
16 Oct 2012   •   13:47
Un medic ortoped de la Spitalul nr. 1 din Craiova este suspectat că ar fi pretins bani pentru a face o intervenţie chirurgicală. Medicul a fost dus, marţi dimineaţă, la Parchetul Tribunalului Dolj, pentru audieri, relatează Mediafax.

Dan Nelu Anuşca a fost ridicat de către procurori, după ce i-ar fi solicitat unei peciente suma de 2.000 de lei pentru a face o intervenţie chirurgicală.

Într-o primă fază, femeia i-ar fi dat medicului 800 de lei, luni seară. Potrivit înţelegerii pe care o avea cu doctorul, ea urma ca marţi să-i dea diferenţa de 1.200 de lei.

"Medicul a fost ridicat şi în acest moment se află la Parchet pentru audieri, unde aşteaptă un avocat. Medicul se pare că ar fi pretins, în prima fază, 800 de lei de la o denunţătoare, iar ulterior suma de 1.200 de lei. În prezent, nu are statut de reţinut, urmând să se stabilească împrejurările în care a avut loc fapta", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, Magda Bădescu.







×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close